Science @ School

Science @ School este un program prin care aducem în contact tineri oameni de ştiinţã români şi strãini cu elevi de gimnaziu sau liceu, organizînd vizite ale cercetãtorilor în unitãţile de învãţãmînt.

Miercuri 23 sep

Misiunile spațiale ca material didactic în sala de clasă (vezi eveniment)

Program: 12:00 - 13:00

Parteneri: Esero Romania

Unde: Zoom/Facebook (vezi harta)

In acest atelier, dedicat profesorilor, prezentăm o serie de experimente cosmice în sala de clasă, pornind de la construcția unui model de rachetă, îmbarcarea în navetă, coabitarea pe Stația Spațială Internațională, proiectarea unei așezări pe o altă planetă folosind activități din cadrul proiectului de susținere a învățării materiilor STEM.

Vă rugăm să vă înregistrați la https://forms.gle/ihmyDQWcbLfHmrsx5. Veți primi prin email instrucțiunile de conectare.

Joi 24 sep

Misiuni spațiale în pregătire sau gata de lansare - profesori (vezi eveniment)

Program: 15:00 - 16:00

Parteneri: Esero Romania

Unde: Zoom/Facebook (vezi harta)

Ne cerem scuze pentru încurcătură, dar vorbitorul acestul eveniment are o urgență medicală. Evenimentul va fi amânat pentru săptămâna viitoare la aceeași oră. Joi 1 Octombrie ora 15:00

Atelierul va da modalități în care puteți face în clasă o scurtă prezentare a unor misiuni spațiale în pregătire și ce experimente au acestea la bord.

Atelierul se adresează profesorilor de STEM de gimnaziu și liceu. Dacă sunteți interesați vă rugăm să vă înregistrați la https://forms.gle/ihmyDQWcbLfHmrsx5. Veți primi prin email instrucțiunile de conectare.