Am citit cînd eram mic

Categoria: Conferinte si Dezbateri

Parteneri:
Grupul editorial Corint

Unde: Zoom/Facebook (vezi harta)

Programari:

Joi 24 sep, 17:00 - 18:00

- Mami, tati, de unde știți atâtea lucruri?
- Am citit când eram mici.

Cel mai probabil mulți dintre noi am folosit astfel de răspunsuri pentru a încuraja copiii să citească. În cadrul Bucharest Science Festival 2020 vă invităm să participați la o discuție despre lecturile din copilărie și cum contribuie ele la dezvoltarea gândirii critice.

Vom discuta despre rolul cărților educaționale în dezvoltarea armonioasă a copiilor, despre importanța lecturii, dar și despre importanța adaptării informației la capacitatea de înțelegere a copiilor. Vom face recomandări de lectură pentru diferite categorii de vârstă și diferite probleme specifice copilăriei.

La discuție vor participa: Cristina Eftimie (psihoterapeut și consilier școlar), Flori Mihalache (PR Director, CORINT Publishing Group) și Monica Belițoiu (Director Executiv ASUR).

Puteți adresa întrebări prin intermediul comentariilor sau prin mesaj privat pe pagina de facebook a Bucharest Science Festival, până miercuri, 23 septembrie, la ora 15:00. Vom răspunde la ele în cadrul discuției, iar cele mai interesante întrebări vor fi premiate cu cărți din colecțiile pentru copii ale Editurii CORINT.

Discuția va putea fi urmărită online începând de joi, 24 septembrie.
Vă așteptăm cu drag!